Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Cristian a primit o scrisoare de la Antonia în direct. Cum a reacționat: „Te pupă șefa ta!”

Simona Gherghe a citit în direct la Mireasa, Capriciile Iubirii o scrisoare din partea Antoniei pentru Cristian.

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Simona Gherghe a citit o scrisoare în direct: „Atenție! Nu știm pentru cine e!” | Antena 1

Prezentatoarea Mireasa i-a ținut puțin în suspans pe cei 4 băieți prezenți în platou și nu le-a spus pentru cine este scrisoarea. Când Simona Gherghe a început să citească, Cristian și-a dat seama că iubita lui i-a scris încă o scrisoare. Glumind, băiatul a spus că e cam scurtă, comparativ cu prima.

Citește și: Mireasa sezon 9, 29 aprilie 2024. Cristian a plâns în hohote din cauza plecării Antoniei: „Am fost răvășit!”

Simona Gherghe a citit o scrisoare în direct: „Atenție! Nu știm pentru cine e!” Cui i-a fost adresată

„Ding dong! A venit poșta redacției! Nu știm pentru cine e! Atenție! Este citire la prima vedere! Începe cu <<Ce faci, dragostea mea?>>. Acum la mai mulți eu cu dragostea mea. << Pari bine! Mă bucur că te-am făcut happy și că ai râs la scrisoarea mea! Te pupă șefa ta!”, citit Simona Gherghe, în clee din urmă oferindu-i scrisoarea lui Cristian.

„Așa puțin pentru astăzi? Ieri a fost mai mult!”, a spus Cristian.

„Mă ia pe mine la rost”, a glumit prezentatoarea.

Antonia a părăsit casa Mireasa pe 26 aprilie, ca urmare a votului publicului. Fanii Mireasa au clasat-o pe iubita lui Cristian pe ultimul loc în cursa de eliminare în care s-a aflat alături de Cristina și Elena.

Cum a fost parcursul Antoniei în casa Mireasa

Antonia și Cristian nu avut un parcurs inedit în casa Mireasa. La începutul sezonului 9 fata a exprimat că se simte atrasă de Albert pentru că e artist, dar și de Crstian, pentru că e sportiv. Fata a precizat că se teme de tipologia de bărbat în care se încadrează Cistian și nu s-a așezat în spatele lui la task-ul alinierii, gândindu-se că el va avea mai multe pretendente. Apoi, Antonia, Andrada și Albert s-au regăsit într-un trio al interacțiunilor, până când fiul doamnei Mariana a spus că nu vede nimic pe viitor cu nicuna dintre cele două. Antonia s-a apropiat apoi de Valentin, iar cei doi au format un cuplu.

În tot acest timp, Cristian s-a apropiat de Laura, apropiere care s-a concretizat într-o relație. Lucrurile nu au funcționat bine între Cristian și Laura, iar cei doi au ajuns să se despartă, după ce doamna Daniela a blocat-o pe fată. După despărțirea dintre Laura și Cristian, Antonia s-a despărțit și ea de Valentin, după o perioadă în care fata a plâns și a spus că nu se regăsește în relația cu nepotul doamnei Floarea. Cristian și Antonia au intrat într-o relație, recunoscând că au fost atrași unul de altul de la început. Antonia a fost eliminată din casa Mireasa în gala de pe 26 aprilie, ca urmare a cursei de eliminare în care fata s-a aflat pentru că a încălcat regulamentul emisiunii Mireasa oprindu-și lavaliera.

Mireasa, sezon 9. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Ionela și Albert, după ce fata a decis să plece: „În ochii mei s-a re... Mireasa sezon 9, 1 mai 2024. De ce lipsește Simona Gherghe. Gabriela Cristea îi ține locul colegei sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x