Antena Căutare

Cât de mult au crescut copiii Monicăi și ai lui Ionuț de la MPFM. Imagini adorabile cu micuții

Monica și Ionuț s-au îndrăgostit în ”Mireasă pentru fiul meu” și au fost singurul cuplu care s-a căsătorit după marea finală din august 2012. 

monica si ionut de la MPFM Galerie
Monica și Ionuț s-au îndrăgostit în ”Mireasă pentru fiul meu” și au fost singurul cuplu care s-a căsătorit după marea finală din august 2012. | Antena 1

De atunci a început viața lor de familie. În prezent, Monica și Ionuț au doi copii superbi, care le bucură zilele.

Cât de mult au crescut copiii Monicăi și ai lui Ionuț de la MPFM. Imagini adorabile cu micuții

Ionuț și Monica s-au remarcat ca o pereche unită și stabilă de-a lungul competiției. Deși cuplul lor nu a fost susținut de către cei de acasă, cei doi au declarat întotdeauna că sunt fericiți că s-au găsit unul pe altul.

În martie 2015, chiar de ziua lui Ionuţ, Monica i-a făcut cel mai frumos cadou. Ea a adus pe lume o frumoasă fetiță, care moștenește ochii soțului său. Acum, familia lor numără patru membri, căci cei doi au devenit părinții și unui băiețel.

Citește și: O îndrăgită concurentă de la MPFM e însărcinată. A dat vestea mult așteptată recent

Cei doi micuți care au rezultat din iubirea lor au crescut. Cele mai recente imagini îi arată în natură, în timp ce se bucură de vremea frumoasă.

Băiețelul are pe mână o șopârlă mică, de care nu pare deloc speriat, ci chiar se bucură să se joace cu ea. În apropiere se află sora lui mai mare, îmbrăcată în roz, cea mică se joacă cu piciorul în iarbă.

Imaginile au fost urcate pe contul de Tiktok al lui Nicolescu Victor Ion, fostul concurent de la Mireasă pentru fiul meu.

La 12 ani de la Finala MPFM în care s-au căsătorit, Monica și Ionuț sunt tot împreună și se bucură din plin de căsnicia lor. Din alte tiktok-uri postate, Ionuț pare să fie șofer pe tir.

Citește și: Îi mai ții minte pe Claudia și Sorin de la MPFM 3? Cum arată cei doi. Acum sunt soț și soție

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x