Antena Căutare

Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Romică Țociu și Cornel Palade, înțepături ”subtile”

Romică Țociu și Cornel Palade participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Mens sana in corpore sano”, duoul celebru ”înțeapă” unde doare mai tare.

colaj romică țociu și cornel palade, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Românii sunt campioni la cele mai multe concedii medicale raportate la numărul populației lucrative. Romică Țociu și Cornel Palade pun în scenă o scenetă care oglindește relația angajat - angajator.

Citește și: iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Kevin White, ciocnire între culturi. Bordea: „Spune treaba asta pentru că vrea viză de America”

Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Romică Țiciu și Cornel Palade, înțepături subtile

„Cum ești tu la muncă? Eu te găsesc pe baltă pe tine. Eu te plătesc să dai la pește? Mă iei de prost?” întreabă Cornel Palade, din rolul angajatorului.

Romică Țociu, care are rolul angajatului, și trebuie să se justifice în fața șefului.

„Eu rezolv problemele oamenilor. Sunt în slujba lor”, spune acesta. „Biroul meu e patria. (...) Lucrez online. (...) Fac rpaortul, în împachetez și-l trimit la birou printr-un caras voiajor.”

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 8, sezonul 16. Ramona Olaru: „Legile sunt făcute ca să le încălcăm”

„Tu n-ai avut concediu săptămâna trecută?” îl întreabă șeful.

„Nu. Aia a fost sărbătoare legală”, justifică angajatul.

„Și acum două săptămâni?” întreabă iar angajatorul.

„Și aia tot sărbătoare legală a fost”, spune angajatul.

„Ai fost un pic pe la birou în noiembrie și în decembrie”, conchide șeful.

„Sigur că am fost, că atât mi-a permis Guvernul”, replică angajatul.

Citește și: Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Nu se poate, o sa creadă lumea că ne-am vorbit!”

Dialogul dintre cei doi scoate în evidență conflictele la locul de muncă în societatea modernă.

„M-ați inspirat”, le transmite Cheloo la final. „Românul s-a născut (...) șantajist. (...) De ce credeți că se duc anumiți bărbați la pește?”

„Se duc la pește pentru că nu sunt capabili să agățe singuri”, răspunde Cornel Palade. „Tu n-ai fost la pește niciodată?”

„Ba da, dar m-am ales c-o broscuță”, răspunde juratul.

Citește și: iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Teodora Strezea vine cu ordinea și disciplina. Cătălin Bordea: „A fost foarte rigid, la obiect”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului.

Citește și: iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Carlos Santos, concert inedit pe scena iUmor cu ajutorul publicului. Delia: „Semănați un pic”

Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Citește și: iUmor sezonul 16, 7 aprilie 2024. Robotul Cosmo, număr de stand-up cu partenerul său. Natanticu: „Ce faci cu banii dacă câștigi?”

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Bucșă revine la iUmor cu un număr senzaț... Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru: „Haina nu face pom, dar o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x