Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ce verdict uluitor a adus banda în battle șase. Două concurente și-au adresat replici acide

Banda a luat prin surprindere pe toată lumea un verdict uluitor în batte-ul șase din ediția 20 a sezonului 13 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2024. Două concurente și-au adresat replici acide în fața camerelor de filmat, fără pic de reținere.

colaj foto cu echipa verde, echipa galbena si echipa roz la chefi la cutite sezonul 13 si poza cu taraful de la clejani Galerie
Taraful de la Clejani a decis cine a câștigat al șaselea battle de la Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Emoțiile au atins cote maxime în ediția 20 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2024 atunci când banda a adus prima farfurie în bucătărie. Chef Orlando Zaharia, chef Alexandru Sautner, chef Ștefan Popescu și chef Richard Abou Zaki au așteptat cu nerăbdare verdictul final.

Înainte ca degustătorii să jurizeze preparatele echipelor, Irina Fodor a ținut să facă o precizare importantă. Chef Orlando Zaharia și concurenții lui trebuie să dea două farfurii echipelor adverse, indiferent de rezultatul pe care îl au, pentru că au depășit timpul de pregătire.

Taraful Clejanilor a fost foarte atent la detalii și la gust. Deși este la dietă, Viorica de la Clejani a avut grijă să mănânce din toate elementele de pe farfurie pentru a putea face o alegere corectă.

Citește și: Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, are trei copii de care e mândră. Cine e și cum arată tatăl acestora

„Îmi tremură stomacul!”, a fost replica dată de chef Richard Abou Zaki în așteptarea benzii.

„Nici nu pot să mă mai uit!”, a completat chef Alexandru Sautner.

Cine a câștigat battle-ul șase din ediția 20 a sezonului 13 Chefi la cuțite de pe 1 mai 2024. S-au dat replici acide între două concurente

Prima farfurie care a revenit în bucătăria show-ului culinar a fost a echipei roz. Concurenții lui chef Richard Abou Zaki au mizat pe un stil tradițional, iar degustătorii au fost impresionați de farfuriile lor.

„Orlando era negru de supărare!”, a spus juratul cu tunică roz.

„Doamne ferește! Nu înțeleg”, a mai adăugat chef Orlando Zaharia.

Lupta finală s-a dat între echipa galbenă și echipa roz. Scorul a fost foarte strâns, iar verdictul adus de bandă a fost o surpriză pentru toată lumea. Pentru prima dată în sezonul 13 Chefi la cuțite, chef Alexandru Sautner și concurenții săi au câștigat un battle.

A avut loc și o situație neașteptată în battle-ul șase. Chef Orlando Zaharia și membrii echipei lui nu au primit nicio farfurie de la degustători, fapt care i-a demoralizat. Juratul și-a stăpâni cu greu emoțiile. Acesta s-a retras într-un colț al bucătăriei, iar camerele de filmat au surprins momentul tensionat.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Iulia Maria Creangă și Mario Mădălin Dumitru, replici dure în fața camerelor: „Am dat în el!”

„Plânge inima în tine”, a spus Alexandra Gabriela Veber.

„Cred că a fost cea mai dulce victorie pe care am savurat-o! Nu suntem obișnuiți așa. A fost ca o gură de oxigen pentru mine și concurenții mei. Nu mă gândeam că o să sărbătoresc asta alături de Ștefan”, a mărturisit chef Alexandru Sautner.

„E cea mai dureroasă pierdere posibilă! Am ochii în lacrimi de durere și frustrare”, a dezvăluit chef Orlando Zaharia.

S-au dat replici acide între Alexandra Gabriela Veber și Lucica Susanu odată cu apariția Irinei Fodor în platou.

„Preparatele nu sunt ok în farfurie, iar desertul nu-i de ajuns întotdeauna. N-ai cum, concentrați-vă să facem ceva. Băgați-vă pe desert și fac eu mâncare! E strigător la cer să nu ai o farfurie”, a spus Lucica Susanu cu lacrimi pe față.

„Dai cu mine de pământ în felul ăsta pentru ce? Că nu am venit eu la tine să guști!”, a spus și Alexandra Gabriela Veber.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ștefan Popescu a sunat alarma pentru amuletă și toți chefii au făcut ochii mari. Ce a urmat... Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Lăcrămioara Pintilie, accidentare dureroasă în timpul duelului. Irina Fodor a intervenit im...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x